Θέλεις να αποκτήσεις επιπλέον ακαδημαϊκές γνώσεις, καθώς και αξέχαστες εμπειρίες ταξιδεύοντας σε πανεπιστήμια της επιλογής σου σε όλη την Ευρώπη; Κάθε χρόνο, κάθε ένα από τα 94 πανεπιστήμια που υπάρχει ο BEST διοργανώνει ακαδημαϊκά σεμινάρια που αφορούν κάποιο συγκεκριμένο τεχνολογικό τομέα, με σκοπό να παρέχουν γνώση και να αναπτύξουν τις δεξιότητες των συμμετεχόντων.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ακαδημαϊκών σεμιναρίων που διοργανώνονται από τον BEST :

Σεμινάρια τεχνολογίας
Διεύρυνε την επαγγελματική σου γνώση σε ένα συγκεκριμένο τεχνολογικό πεδίο, που αφορά σύγχρονες τεχνικές εφαρμογές τεχνολογίας και τα τελευταία ερευνητικά επιτεύγματα.

Σεμινάρια στην Εφαρμοσμένη Μηχανική
Σου δίνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις θεωρητικές σου γνώσεις στην πράξη, δουλεύοντας σε ομάδες και λύνοντας ορισμένα προβλήματα σε συγκεκριμένο χρόνο.

Σεμινάρια για επαγγελματικές δεξιότητες
Σου παρέχουν γνώση σε αντικείμενα όπως μάρκετινγκ, οικονομικά κτλ, καθώς και αναπτύσσουν τις προσωπικές σου δεξιότητες που συνδέονται με εργασιακές μεθόδους, τεχνικής επικοινωνίας, project management και άλλα soft skills.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 19/3... μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις το καλοκαίρι σου, διαφορετικό από τα υπόλοιπα !!
#summercourses2017 #BESTChania

Χρήσιμες Πληροφορίες

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι: 19 Μαρτίου 2017

Λίστα σεμιναρίων: bestorg.eu/courses/list

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *