Ημέρα καριέρας στα Χανιά από τον Σύλλογο BEST

Με τη συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων από το Πολυτεχνείο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Ημέρα Έκθεσης Καριέρας την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από τον ΒEST Chania.

Αυτόν τον Μάρτη το τοπικό γραφείο του BEST στα Chania θα φιλοξενήσει την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Φοιτητών Μηχανικών Ανατολικής Μεσογείου, στο ξεκίνημα της οποίας διοργανώνεται Ημέρα Έκθεσης Καριέρας και δίνει την δυνατότητα σε φοιτητές και απόφοιτους από το Πολυτεχνείο Κρήτης να έρθουν σε επαφή με μεγάλες εταιρίες παρακολουθώντας σχετικές παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους τους (εταιρείες, δημόσιοι/ιδιωτικοί φορείς, πανεπιστήμια),να συμμετέχουν σε workshops αλλά και να παραδώσουν το βιογραφικό τους στις ενδιαφερόμενες εταιρίες. Τέλος, μερικοί από τους φοιτητές θα έχουν το προνόμιο, αν επιλεχθούν απο τους συνεργάζομενους φορείς, να πραγματοποιήσουν συνέντευξη σε προσωπικό επίπεδο για μελλοντική πρακτική ή και πρόσληψη. Να σημειωθεί ότι οι συνεργαζόμενοι φορείς θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων φοιτητών και αποφοίτων για μελλοντικές προσλήψεις και πρακτικές. Περαιτέρω πληροφορίες:

(Chania Career Day - BEST Πολυτεχνείου Κρήτης)

Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Φοιτητών Μηχανικών Ανατολικής Μεσογείου

Πρόκειται για μια πενθήμερη εκδήλωση που θα λάβει χώρα στα Χανιά,30 Μαρτίου με 3 Απριλίου 2017,κατά την οποία συγκεντρώνονται 70 εκπρόσωποι από 11 τοπικά γραφεία του BEST που ανήκουν στην περιφέρεια, από χώρες όπως Σερβία,Ελλάδα,Τουρκία,Μαυροβούνιο και ΠΓΔΜ, με σκοπό την συνεργασία μεταξύ των τοπικών παραρτημάτων, την ενημέρωση των συμμετεχόντων τόσο για τις δράσεις του οργανισμού όσο και για το όραμα του.

Επιπλέον η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων Τα μέλη εμπλέκονται στις δραστηριότητες του BEST σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και μαθαίνουν τρόπους συμβολής στην συνολική εξέλιξη του οργανισμού.

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 30-31 Μαρτίου 2017

Τοποθεσία: Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *