Σχετικά με την εκδήλωση

O BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης στη προσπάθειά του να δράσει ως γέφυρα μεταξύ των πανεπιστημίων, των φοιτητών και των εταιρειών στο χώρο των μηχανικών, οργανώνει φέτος το Chania Career Day στις 24 και 25 Μαΐου 2018.

Φοιτητές

Είσαι φοιτητής; Βρίσκεσαι στην αρχή των σπουδών σου και θα ήθελες να δεις τι κρύβεται μετά το πτυχίο;

Εταιρίες

Η φετινή διοργάνωση έχει ως στόχο την περαιτέρω καλλιέργεια μιας εξωστρεφούς κουλτούρας μεταξύ των φοιτητών, εταιρειών, φορέων…

Πανεπιστήμια

O BEST έχει ως βασικό του στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των φοιτητών μηχανικών. Για να επιτύχει λοιπόν τον στόχο του, φέρνει κοντά τους φοιτητές με Πανεπιστήμια…

Το Chania Career Day είναι μια διοργάνωση που θα σου δώσει την δυνατότητα να μιλήσεις με εκπροσώπους εταιριών, να πραγματοποιήσεις την πρώτη σου συνέντευξη και να συμμετάσχεις σε κάποιο workshop μιας εταιρίας, κάνοντας έτσι ένα από τα πρώτα βήματα για την μελλοντική σου καριέρα ως μηχανικός.

Στη διοργάνωση αυτή παρουσιάζονται θέματα από ειδικούς σχετικά με τις σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης και δίνεται βάση στην ανάπτυξη των hard skills και soft skills όπως επίσης της νοοτροπίας των φοιτητών μηχανικών. Οι δύο ημέρες της δράσης Chania Career Day είναι αφιερωμένες στους φοιτητές καθώς επίσης και στους συνεργάτες του συλλόγου οι οποίοι βρίσκουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν.

Ακόμα το σκέφτεσαι;;

Τι προσφέρουμε

Παρουσιάσεις

Workshops

Συνεντεύξεις

Job Fair

Exclusive Workshops

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδω.