ΟΤΕ

Γιατί να δουλέψει κάποιος στην εταιρεία μας;

Στον Όμιλο ΟΤΕ, θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Αλλάζουμε τα πάντα γύρω μας: τον τρόπο που ζούμε, επικοινωνούμε και δουλεύουμε. Σε αυτή τη νέα εποχή, όλα είναι απλά, ταχύτερα, πιο αποτελεσματικά και ψηφιακά.

Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, επενδύουμε στο ισχυρότερο και πιο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα: τους ανθρώπους μας. Οι άνθρωποί μας διακρίνονται για την άριστη τεχνογνωσία, την επαγγελματική πείρα, την αίσθηση ευθύνης και την θέλησή τους να κάνουν το καλύτερο δυνατό κάθε μέρα.

Διασφαλίζουμε ένα περιβάλλον εργασίας που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την ομαδική εργασία, την επικοινωνία, την καινοτομία και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Ο Όμιλος ΟΤΕ δεν είναι απλά μια εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Στον Όμιλο ΟΤΕ διαμορφώνουμε το ψηφιακό μέλλον και βοηθούμε όλους να έχουν πρόσβαση σε αυτό το νέο καλύτερο κόσμο!

Βραβεία και Διακρίσεις:

Τα βραβεία που έλαβε ο ΟΤΕ κατά το 2017 για τα προγράμματα και πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που ανέπτυξε, ήταν τα παρακάτω:

  • Χρυσό Βραβεία για Best Change Management Strategy & Initiative των HR Awards
  • Ανώτερη διάκριση στην κατηγορία Διαχείριση Οργανωσιακών Αλλαγών των HR Excellence Awards
  • 20ό Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, βραβείο «Επιλογή & Διακράτηση Προσωπικού»

Τέλος,  ο Όμιλος ΟΤΕ σταθερά αναδεικνύεται ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες για τη Γενιά Υ.

Γιατί στηρίζει το BEST Chania Career Day 2018;

Στόχος του Ομίλου ΟΤΕ είναι να είναι ο εργοδότης επιλογής για τη νέα ψηφιακή εποχή. Για αυτό και αναπτύσσει προγράμματα (Graduate Trainee Program, Hackathon) και στηρίζει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους νέους να εξελίξουν τις δεξιότητες τους και να αναπτυχθούν στη σύγχρονη αγορά εργασίας.