Ο BEST, Board of European Students of Technology είναι ένας μη-κερδοσκοπικός και μη-πολιτικός Ευρωπαϊκός φοιτητικός οργανισμός. Από το 1989 παρέχουμε δυνατότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και ανταλλαγής φοιτητών σε όλη την Ευρώπη.

Βρίσκεται σε 85 πανεπιστήμια σε 30 χώρες στην Ευρώπη, δημιουργώντας ένα αναπτυσσόμενο, καλά οργανωμένο, δυναμικό και καινοτόμο δίκτυο φοιτητών.

O BEST επιδιώκει να βοηθήσει Ευρωπαίους φοιτητές μηχανικούς να αποκτήσουν μια διεθνή νοοτροπία, μέσω της συναναστροφής με διαφορετικές ευρωπαϊκές κουλτούρες και αναπτύσσοντας τις ικανότητές τους, να εργαστούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, δημιουργούμε ευκαιρίες για τους φοιτητές για να συναντηθούν και να μάθουν ο ένας από τον άλλον, μέσω των ακαδημαϊκών και μη-ακαδημαϊκών μας events. Μπορεί η γνώση να κάνει τη διαφορά, αλλά ο BEST παρέχει, επίσης, υπηρεσίες για μια διεθνή καριέρα στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για φοιτητές σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, επιδιώκουμε να φέρουμε όλους τους συνεργάτες μας (φοιτητές, πανεπιστήμια, εταιρίες) πιο κοντά.