Ο BEST Chania στο καλωσόρισμα πρωτοετών του Π.Κ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης παρευρέθηκε στο καλωσόρισμα των πρωτοετών. Μία εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Κτίριο Επιστημών την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Ήμασταν εκεί ενημερώνοντας τους φοιτητές για τις δράσεις μας και το έργο μας, αλλά και πως οι ίδιοι μπορούν να συμμετέχουν στην ομάδα μας. Τέλος, βρέθηκαν εκεί εκπρόσωποι της Πρυτανείας και εκπρόσωποι των 5 Σχολών για να ενημερώσουν τους νεοεισαχθέντες με χρήσιμες πληροφορίες για την εκάστοτε Σχολές.

 

Ο BEST με μια ματιά

Ο BEST (Board of European Students of Technology) είναι ο μεγαλύτερος εθελοντικός, μη-πολιτικός και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός φοιτητών μηχανικών στην Ευρώπη

Τι κάνουμε; Διοργανώνουμε κυρίως Ακαδημαϊκά Σεμινάρια, Διαγωνισμούς Μηχανικής, Ημέρες Έκθεσης Καριέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αναπτυσσόμαστε σε ακαδημαϊκα και μη θέματα μαζί με την ενεργή φοιτητική κοινότητα του Πολυτεχνείου μας. Ταξιδεύουμε και συναναστρεφόμαστε με φοιτητές από όλη την Ευρώπη μέσα από τις δράσεις μας στα 97 Πολυτεχνεία, όπου υπάρχουν τοπικά γραφεία BEST!

Αν θες να μάθεις περισσότερα για εμάς, μπορείς να μας βρεις στο γραφείο μας:

❢Β2.104 (δίπλα από το Ράδιο Ένταση) 

Θα σε περιμένουμε!

 

Μπορείς επίσης να μας βρεις και στα social media μας:

Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης

Instagram: bestchania

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *