Σεμινάριο Ηγετικών Δεξιοτήτων “bePROUD20” 2024

21-28 Ιουλίου 2024

Ο οργανισμός “ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ – BEST Chania” του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει στις 21-28 Ιουλίου ένα Πανευρωπαϊκο Σεμινάριο, με τη συμμετοχή 30 περίπου Ευρωπαίων φοιτητών μηχανικών από τις εξής δώδεκα Ευρωπαϊκές χώρες: Ολλανδία, Δανία, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία, Βέλγιο, Ουκρανία, Σερβία, Αρμενία και Σλοβενία. Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται στα Χανιά για πρώτη φορά και έχει στόχο την ανάπτυξη των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν την ηγεσία, τη διαχείριση έργων και το στρατηγικό σχεδιασμό, αλλά και την αλληλεπίδρασή τους με την Χανιώτικη και κατ’ επέκταση Ελληνική κουλτούρα, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω βιωματικών δράσεων. 

Ο BEST είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός οργανισμός φοιτητών μηχανικών, μη κερδοσκοπικός και μη πολιτικός, με 85 τοπικά γραφεία σε Πολυτεχνεία και Πανεπιστήμια. Ο οργανισμός μας έχει παρουσία σε 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη με πάνω από 3500 ενεργά μέλη και ασχολείται με την περαιτέρω ανάπτυξη των φοιτητών μηχανικών σε ακαδημαϊκά και μη θέματα.

Εν κατακλείδι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι ευρωπαίοι φοιτητές μηχανικοί έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και με φοιτητές του Πολυτεχνείου, γνωρίζοντας τον Ελληνικό πολιτισμό και συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Instagram: bestchania

Κύριες Διοργανώτριες:

Κατερίνα Δαμίρη: 6972459304

Ασημίνα Πρίντζιου: 6986981922

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *