25 χρόνια BEST Chania στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στα Χανιά

 

Μάιος 1994: Στα πλαίσια του 13ου Γενικού Συμβουλίου του Πανευρωπαϊκού Φοιτητικού Οργανισμού BEST στην Πάτρα ψηφίζεται και επίσημα η δημιουργία του τοπικού γραφείου BEST Chania στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Μάιος 2019: Το Τοπικό Γραφείο BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης, είναι ακόμα εδώ και συνεχίζει να αναπτύσει τους σημερινούς φοιτητές - αυριανούς μηχανικούς, ώστε να εξελιχθούν σε ακαδημαϊκά και μη θέματα μέσα από δράσεις όπως, ο Διαγωνισμός Μηχανικής EBEC, τα Καλοκαιρινά Ακαδημαϊκά Σεμινάρια, τα οποία διεξάγονται ανελλιπώς σε ετήσια βάση σχεδόν κάθε χρόνο από το 1996, και οι Ημέρες Έκθεσης Καριέρας.

 

Επειδή όμως, κάθε οργανισμός είναι σημαντικό να θυμάται την προελευσή του, φέτος διοργανώνεται και μια εκδήλωση διαφορετική από όλες τις άλλες. Η εκδήλωση για τα 25 χρόνια λειτουργίας του BEST Chania είναι εδώ, ώστε να αναδειχθεί το έργο και η προσφορά του BEST Chania στη τοπική κοινωνία και στη φοιτητική κοινότητα. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου, στο αμφιθέατρο Γ2.2 στο Πολυτεχνείο Κρήτης και είναι ανοιχτή προς όλους τους φοιτητές ώστε να γνωρίσουν το παρελθόν και το παρόν του οργανισμού μας.

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *