ConVert or ConServe: The Energy Edition

Μετά από 3 χρόνια ο BEST Chania διοργανώνει ξανά το καλοκαιρινό ακαδημαϊκό σεμινάριο στις 20-29 Ιουλίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το θέμα του σεμιναρίου αφορά την ενέργεια και την εξοικονόμηση αυτής.

20-29 Ιουλίου, το οποίο θα λάβει χώρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το θέμα του σεμιναρίου αφορά την ενέργεια και την εξοικονόμηση αυτής.

Στο φετινό σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και φοιτητές του Πολυτεχνείου μας, σε μια εκ των δύο παρακάτω κατηγοριών:

Full pack: Σε αυτού του είδους την κατηγορία οι συμμετέχοντες πληρώνουν ένα fee των 50€, το οποίο τους καλύπτει 3 γεύματα τη μέρα, τις μεταφορές τους από και προς τις διαλέξεις/δραστηριότητες καθώς και τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες και τις 10 μέρες του σεμιναρίου.

Academic: Σε αυτή την κατηγορία υπάγονται οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το ακαδημαϊκό κομμάτι του σεμιναρίου, οπότε τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις δωρεάν. Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ένα γεύμα καθώς και η μεταφορά από και προς τις διαλέξεις.

Αν φέτος το καλοκαίρι έχεις βάλει στόχο να γνωρίσεις άτομα από Ευρώπη και Καναδά, καθώς και να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω σε θέματα ενέργειας μη διστάσεις να κάνεις αίτηση για συμμετοχή, σε αυτήν εδώ τη φόρμα στο ακαδημαϊκό μας σεμινάριο!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Site: https://best.tuc.gr/sc22/

Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης

Instagram: bestchania

Γραφείο: Αίθουσα B2.104 (κυλικείο ΜΠΔ)

Κύριες Διοργανώτριες:

Χριστοδουλίδη Δανάη: 6942814520

Χαραλαμποπούλου Ελένη: 6949554408

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *