O BEST Chania διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά, τον Τοπικό Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC) στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Είσαι έτοιμος να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό όπου υπό περιορισμένους πόρους και χρόνο πρέπει να κατασκευάσεις και να συναρμολογήσεις μία λειτουργική συσκευή ως λύση σε ένα τεχνικό πρόβλημα (Team Design), και να βρεις τη βέλτιστη λύση σ’ ένα θεωρητικό πρόβλημα (Case Study); Ο φετινός Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου στις 4 με 5 Μαρτίου 2017.

Δήλωσε συμμετοχή με την ομάδα σου (3 με 4 άτομα) εδώ μέχρι τις 22/2.

Οι δυο νικητήριες ομάδες (μία από κάθε κατηγορία), θα συμμετέχουν στον Πανελλαδικό διαγωνισμό Μηχανικής (NBEC, National BEST Engineering Competiton) που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάιο 2017. Στους νικητές του Πανελλαδικού Διαγωνισμού, θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC, European BEST Engineering Competition), που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στο Μπρνό της Τσεχίας.

Οι περσινοί νικητές του Team Design στα Χανιά, όπου διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό επίπεδο, δήλωσαν: “Είναι μία μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη όλων των δεξιοτήτων ενός μηχανικού. Ομαδικότητα, γρήγορη σκέψη, καινοτομία και πρακτικές λύσεις! Νικητής ή όχι, η συμμετοχή στο διαγωνισμό έχει να δώσει πολλά σε κάθε φοιτητή!”.

Χώρος & Ημερομηνίες  

Χώρος: 1ος όροφος Κτιρίου Επιστήμων (ΗΜΜΥ), Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερομηνίες: 4 - 5 Μαρτίου 2017

Χρήσιμες Πληροφορίες

Συμμετοχή: Δωρεάν

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι: 22 Φεβρουάριου 2017

Ιστοσελίδα εκδήλωσης: best.tuc.gr/ebec

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *