Ο BEST στο Καλωσόρισμα Πρωτοετών του Π.Κ.

Φοιτητική ζωή! Το πιο κεφάτο, γεμάτο και ανατρεπτικό κομμάτι της ζωής μας μέχρι τώρα. Τα χρόνια που ανακαλύπτεις τις ευκαιρίες γύρω σου και κυνηγάς τα πιο τρελά σου όνειρα! Μια ζωή που αξίζει να μοιραστείς.

Εμείς, οι εθελοντές του BEST Chania, το ζούμε κάπως έτσι! Ο φοιτητικός οργανισμός BEST(Board of European Students of Technology) είναι ο μεγαλύτερος μη-πολιτικός και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός φοιτητών μηχανικών στην Ευρώπη! Τι κάνουμε; Κάνουμε δράσεις (Ακαδημαϊκά Σεμινάρια, Διαγωνισμοί Μηχανικής και άλλα πολλά) καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και αναπτυσσόμαστε μαζί με την ενεργή φοιτητική κοινότητα του Πολυτεχνείου μας. Tαξιδεύουμε και συναναστρεφόμαστε με φοιτητές από όλη την Ευρώπη μέσα από δράσεις στα 95 Πολυτεχνεία που υπάρχει τοπικό γραφείο BEST!

Θες και εσύ να κάνεις την πιο συναρπαστική περίοδο της ζωής σου, πραγματικά αξέχαστη; Έλα να μας γνωρίσεις στο Καλωσόρισμα Πρωτοετών που διοργανώνει το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Τετάρτη 27/9 στις 13.30, στο κτίριο Επιστημών στον 1ο όροφο και ανακάλυψε τον πιο περιπετειώδη εαυτό σου! Σε περιμένουμε!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία: 13:30, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τοποθεσία: Κτίριο Επιστημών 1ος όροφος, Πολυτεχνείο Κρήτης

Share This:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *